Kijk hier voor

 


  

De Sound Asleep Pillow

Muziek luisteren zonder koptelefoon of oordopjes? Met het Sound Asleep kussen en de ingebouwde speaker van hoge kwaliteit luister je nu ontspannen naar je favoriete muziek.

Snel aansluiten en luisteren
Sluit de Sound Asleep pillow aan op je smartphone, tablet of MP3-speler en je kunt direct beginnen met luisteren. Of het nu gaat om het luisteren van muziek, een programma of een taalcursus. Het luisteren was nog nooit zo ontspannend als met de Sound Asleep Pillow

Luister in Comfort 

Sound Asleep producten moeten aangesloten worden op een muziekdrager zoals een MP3-speler, Radio, Televisie of bijv. een iPad of iPhone. Sterker nog alle producten van Sound Asleep kunnen aangesloten worden op alle apparaten met een 3.5mm jack. Onze productlijn zorgt ervoor dat je naar je eigen muziek kan luisteren in bed, onderweg of als je aan het relaxen bent op de bank.

Relax in comfort 

Als slaapexperts, herkennen we dat slapen voor veel mensen een complexe zaak kan zijn. Hierom zijn al onze producten gemaakt met het slapen als doelstelling. Het comfort van ons kussen - samen met de het geluid van de speaker - zorgt ervoor dat je op een ontspannen manier in slaap kunt vallen. Het kussen is ook een goed middel voor mensen die lijden aan slapeloosheid. 

Leer in comfort 

Sound Asleep heeft haar producten zo ontwikkeld dat het jouw plezier in leren terugbrengt. Door audioboeken of taalboeken af te spelen, zorgen onze producten ervoor om tijdens het ontspannen je kennis uit te breiden.

Over ons 

Sinds 1 januari 2013 zijn wij de official supplier van de Sound Asleep pillow.
Luisterend naar je favoriete muziek, ontspannen in slaap vallen zonder hinderlijke koptelefoon of oortjes.Het muziekkussen heeft namelijk een ingebouwde speaker. Koptelefoon en oortjes zijn dus niet meer nodig. Door de comfortabele vulling voel je de speaker niet en is het geluid voor anderen niet hoorbaar. Mp3-speler, I Phone, I-pod of (wekker)radio zijn eenvoudig aan te sluiten met de bijgeleverde kabel met 3,5 mm oortelefoonplug. Behalve naar muziek luisteren, kun je het kussen ook gebruiken bij tv kijken, voor audio books, taalcursussen of het luisteren naar therapeutische (relax) cd's. Het muziekkussen is ook praktisch als reiskussen in auto, trein of vliegtuig.
Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar!
Productverpakking kan afwijken van de afbeelding.
De afgebeelde MP3-speler is niet inbegrepen.